A Geek Barista

A Geek Barista

Informatikai szolgáltatások és tanácsadás:

2020. július 25. - A Geek Barista

Informatikai szolgáltatások és tanácsadás Windows & Android rendszerekre az e-mail fiók létrehozásától az online hirdetésig bármilyen témában kis és közép vállalkozások számára. 

Értesítés a szolgáltatásokkal kapcsolatos változásokról!

Az egyre jobban súlyosbodó helyzet miatt arra a szomorú következtetésre jutottam, hogy határozatlan ideig szüneteltetem a kávéval és kávézással kapcsolatos szolgáltatásaimat. 

Az informatikai tevékenység természetesen továbbra is aktívan folytatódik, újabb és újabb felek bevonásával bővülve.

Amint a helyzet változik, és engedi, a kávés szolgáltatásokhoz is szeretnék majd természetesen visszatérni.

Addig is #maradjotthon, és az Erő legyen Veled!

Boldog Szent Patrik Napot!

Idén is világszerte megrendezték az ír eredetű Szent Patrik Napot, viszont most első alkalommal vettem részt (mint Barista) Írországban és Angliában élő ismerősökkel itthon. Mint kiderült, ez a nap egy amolyan Óír Szilveszterként fogható fel.

Köszönöm az élményt, viszlát egy év múlva, remélhetőleg már Írországban!

Sláinte! (Egészségünkre!) 

Tájékoztarás a Koronavírussal kapcsolatos ügyintézési változásokról

Kedves Ügyfelek!

A kormány által kiadott hatályos jogszabályok értelmében a mai naptól kezdve visszavonásig mindenkit arra kérnék, hogy lehetőség szerint mellőzzük a személyes találkozókat és megbeszéléseket, amennyiben lehetséges!

Cserébe, amíg nem áll vissza a rend az országban, nem számolok fel semmilyen plusz költséget sem az esti, sem a hétvégi órákban történő informatikai ügyintézésért.

Online, illetve telefonon továbbra is elérhető leszek.

Üdvözlettel:

Gurzó Dávid, IT Manager

Dolce Gusto kávékkal a Koronavírus ellen!

A tegnapi, péntek 13.-ai bejelentést követően szeretném kifejteni a gondolataimat, mint Barista. Olyan kávégéppel rendelkezem, amely kapszulás kávékkal dolgozik, és a jelen helyzetben ez kifejezetten szerencsés, ugyanis :

-a kapszulák igazi, darált kávét tartalmaznak

-a kapszula a leghigiénikusabb tárolási mód, mert hermetikusan elzárja a kávét, így az nem szennyeződik

-a kávégép kompakt, könnyű szállítani és takarítani, és csupán egy konnektorra van szüksége az üzembe helyezéshez, mivel a vizet külön tartályból vesz fel

-letisztult design és megbízhatóság jellemzi

A fentiek tükrében én tehát mindenkinek csak ajánlani tudom, mert jó minőségű kávét lehet vele készíteni, és tökéletesen megfelel a fokozott tisztasági követelményeknek. 

Kávé kóstolással egybekötött boldog nőnapot!

Örömmel jelentem, hogy túl vagyunk az első megrendezett kávé kóstoláson, és a visszaélések alapján nagy sikere volt, úgyhogy a jövőben tervezem már élesben is a megtartását, de még sok mindenen kell csiszolni addig.

 

Végezetül pedig szeretnék boldog nőnapot kívánni minden hölgy ismerősömnek! 

Sirha & Bocuse D'Or 2020

Idén is megrendezésre került Magyarország legnagyobb vendéglátóipari szakmai rendezvénye, ahol nem csak az ipar legnagyobb márkái, hanem rengeteg innovatív új cég is helyet kap. Külön érdekesség, hogy a Bocuse D'Or (Szakács olimpia) magyar döntőjének is a rendezvény adott otthont.

 

Külön köszönet a METRO Magyarországnak, amiért részt vehettem a rendezvényen. 

süti beállítások módosítása